Dorine Klink
Eigenaar
Dorine_Avatar.jpg

Mijn Italiaanse bloed kruipt…

 

Van jongs af wilde ik al voor mensen zorgen. Niet alleen voor mijn gezin, ook werkte ik ruim dertig jaar met veel plezier in de gehandicaptenzorg en het speciaal onderwijs. Het gaf mij enorme voldoening om mensen met speciale behoeftes te begeleiden. In mijn werk merkte ik steeds vaker dat door het samenbrengen van verschillende mensen waardevolle en constructieve contacten kunnen ontstaan. Ervoor zorgen dat mensen elkaar kunnen ontmoeten in een fijne omgeving en sfeer waarin alles goed geregeld is en op rolletjes loopt, is voor mij een vanzelfsprekendheid waar ik graag mijn creatieve handen voor uit de mouwen steek.

 

Naast de waarde die ik hecht aan zorg en goede sfeer, heb ik een enorme liefde voor Italië en in het bijzonder de specifieke gerechten en wijnen die mijn land van herkomst biedt. Mijn passie voor het leven, eten en drinken uit dit land speelde een steeds grotere rol in mijn leven. Ik vind het niet alleen fijn om met een groep mensen te eten en te drinken, ook organiseer ik graag deze ontmoetingen. Dit

bleef niet onopgemerkt en steeds vaker werd ik benaderd door mensen uit mijn omgeving met de vraag of ik een evenement inclusief catering wilde organiseren.

 

Dus tijd voor een nieuwe stap. Ik besloot mijn eigen bedrijf ‘Evento Perfetto’ te starten om voor zowel bedrijven als particulieren evenementen te organiseren. Met veel plezier schoolde ik mijzelf om. Ik haalde certificaten voor de horeca en eventmanagement, volgde wijn- en pizzabakcursussen en deed ervaring op in de horeca en wijn- en drankenhandel. Alles om ook voor jou het perfecte evenement van A tot Z te kunnen organiseren, op een manier die bij jouw bedrijf en je doelgroep past.

Of het nu om een netwerkbijeenkomst, -borrel, teambuilding, familie/vriendenfeest, wijnproeverij of het zelf bereiden van pizza en/of verse pasta gaat, ik weet wat nodig is om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Een waar iedereen met plezier aan deelneemt en aan terugdenkt!

Een lang gekoesterde wens komt uit en heb ontzettend veel zin om ook voor jou aan de slag te gaan!